facebook-1903445_640.jpg
 

DIGITAL MARKEDSFØRING

Facebook annonsering

Vi hjelper deg med å lage gode strategier for din annonsering på Facebook. Rett annonser mot potensielle kunder som har forlatt din nettbutikk uten å handle, personer som har vist interesse for dine produkter tidligere eller finn helt nye kunder. Det er mange muligheter, men det er også lett å sløse med annonsekronene om man ikke har en god strategi, og ikke følger opp annonseringen kontinuerlig. 

digital-marketing-1725340_640 (1).jpg

Google adwords

Treff kunder som leter etter akkurat dine produkter. Kunder som benytter søkemotorer i sin jakt etter riktig produkt er i riktig modus, og da bør du være klar med dine annonser slik at de potensielle kundene ledes til nettopp din bedrift. Vi hjelper deg med å finne de riktige nøkkelordene, utforme gode annonser og optimalisere løpende kampanjer. Ønsker du å ta over ansvaret for din annonsekonto på sikt er det helt i orden. Alt arbeid gjøres i din annonsekonto slik at du kan følge med, og også ta over selv etter en stund skulle du ønske det. 

 
 

Skriftlig Innhold

blogging-336376_640.jpg
 
notebook-2637726_640.jpg
 
ecommerce-1992281_640.png

FAGBLOGG

Har du noen gang vurdert å blogge for egen bedrift, men finner ikke tid til å gjøre det?

En godt formulert fagblogg gir deg muligheten til å gå i dybden av hva din bedrift tilbyr, og ikke minst svare på kundens spørsmål innenfor ditt fagområde. Ved å gi kunden gratis kunnskap viser du at du vet hva du driver med, og det kan gi økt kvalitetsfølelse og troverdighet. Ved å samle relevant innhold på egen hjemmeside øker du også sannsynligheten for en god plassering i relevante Google søk. Den organiske trafikken til din hjemmeside er den beste, og vi hjelper deg med å øke den gjennom utforming av gode tekster til faste priser. Mener du at blogginnleggene ikke leverer i henhold til dine kvalitetskrav og du dermed ikke ønsker å bruke dem betaler du heller ingenting. Du skal være fornøyd med det vi tilbyr.

 

Artikler - Innholdsmarkedsføring

Du er gjerne ikke ute etter å opprette en blogg for din bedrift, og det kan være mange grunner til å ikke ønske å ha en blogg. Derimot kan du komme i en situasjon hvor du ønsker å fremheve et spesielt produkt, en kampanje eller fortelle noe om hva som skjer i kulissene. Uansett hva som er grunnen, så kan vi hjelpe med å skrive gode artikler om din bedrift til faste priser per artikkel. Del artiklene med dine følgere i sosiale medier for en mulighet til å fortelle mer om din bedrift og dine produkter, på en mer behagelig måte enn hva en tradisjonell annonse kan tilby.

 

Produktbeskrivelser

Selger du dine produkter på nett? Da trenger du korte, velformulerte produktbeskrivelser som raskt forteller dine kunder hvorfor de bør kjøpe ditt produkt. Med det havet av alternativer som dine kunder finner på Internett i dag må dine produkter stå frem i mengden av substitutter, og vi hjelper deg med å utforme gode produktbeskrivelser, som får frem det beste i dine produkter på en enkel og oversiktelig måte.