Facebook markedsføring

Jeg kan hjelpe med å gi deg større effekt av din Facebook markedsføring. Dette kan være i form av hjelp til hvordan du kan forbedre din Facebookside, hjelp til å utforme en god kommunikasjonsstrategi, altså hvordan du snakker til kundene dine i sosiale medier eller hjelp til annonsering.

Google Adwords

Google Adwords er en rimelig og veldig god annonseringsmulighet. Jeg kan ta ansvar for hele din annonsekonto. Da er det jeg som lager annonsene, og jeg administrerer og justerer kampanjene kontinuerlig. Du bestemmer annonsebudsjett, men jeg vil komme med en anbefaling.

 

Innholdsmarkedsføring

Innhold er alfa omega i dagens markedsføringslandskap. Godt formulert innhold som engasjerer de som leser/ser det, og som gir det bedre ranking i ulike søkemotorer. Jeg kan hjelpe deg med det skriftlige, om det så er artikler, blogginnlegg eller produktbeskrivelser. Jeg tilbyr faste priser som baserer seg på hvor mange ord jeg skal levere. Det vil si at du på forhånd vet hva det vil koste, men ikke nok med det. Min fornøydgaranti på skrift sier at er du ikke fornøyd med det jeg leverer, og ikke ønsker å bruke det, da betaler du heller ingenting. Jeg tenker at det er på sin plass at du ikke betaler for noe du ikke mener kan brukes i dine digitale kanaler.